Ewalia kruidensappen op natuurlijke basis

Ewalia is afkomstig uit Oostenrijk en werkt alleen met natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van paard en (huis)dier te ondersteunen.

Ewalia is bekend geworden met uniek samengestelde kruidensappen zonder suiker, die zowel voor de algehele gezondheid alsook voor specifieke klachten in kan worden gezet.  
 
Geschiedenis 
De naam Ewalia is de samenvoeging van de eigenaren > Ewald en Cornelia Seidl.  
Het is allemaal tot stand gekomen toen het jonge showpaard van Cornelia met de naam Quattro leed aan een hardnekkige chronische hoest. De hoest was zo erg dat het paard niet meer gereden kon worden. Een heel medisch traject werd opgestart, maar geen enkele kliniek of dierenarts kon de situatie verbeteren.  
 
Ewald en Cornelia konden het niet aanzien dat Quattro weg stond te pieteren, immers, hij vond rijden zo leuk! Toen begon hun zoektocht naar een middel dat hem wel kon helpen. Ze gingen op kruiden-zoektocht samen met allemaal deskundigen. Na groot onderzoek is er samen met dierenartsen een succesvol sap mengsel gecreëerd, het welbekende kruidensap Halswohlsaft.  

Dit kruidensap werd aan Quattro voor een week gegeven en hij knapte zienderogen op. Toen Quattro na een ruime week weer eens mocht rijden was de hoest verdwenen.  
Iedereen stond verbaasd van dit resultaat en Ewald en Cornelia besloten dat zij ook andere paarden hiermee wilden gaan helpen. Van hieruit is hun liefde voor de lokale kruiden begonnen en is Ewalia tot stand gekomen.  
Van koken in eigen keuken, naar professioneel kruidensappen ontwikkelen voor paarden en andere (huis)dieren.  
Door de jaren heen heeft Ewalia de producten uitgebreid naar verzorgingsproducten en snoepjes.


Onderstaand ons assortiment van alle producten die Ewalia voor paarden en honden heeft. 

Wil je specifiek zoeken op de klacht van jouw paard? 


Wil je specifiek zoeken naar producten voor jouw hond?