Over.. All about naturals

 

Wij geloven in een wereld waarin mens en dier gezond is, profijt heeft van de kracht van de natuur en de aarde weer een stukje van ons terug krijgt.

Hierdoor is onze webshop gevuld met gezonde alternatieven en dierproefvrije en Vegan cosmetica.

 

Supplementen

Gezonde supplementen voor paard, hond en mens zijn de basis voor de gezondheid. Alle supplementen in onze webshop zijn ten aller tijde een gezonde keuze en bestaan uit de meest hoogwaardige ingrediënten.

Geur-, smaak-, kleur- en vulstoffen komen het lichaam vaak niet ten goede en verstoren de lichaamsprocessen. Door hoogwaardige supplementen te gebruiken kan het lichaam deze stofjes gemakkelijker verwerken en opnemen.

 

Dierproefvrije cosmetica

Wij werken alleen met dierproefvrije cosmetica omdat wij geloven dat cosmetica waarbij enigszins twijfel bestaat over het gebruik ervan, niet eens gebruikt zou moeten worden. De natuur biedt ons genoeg andere alternatieven die veel gezonder zijn voor onze huid, haren en ons lichaam.

 

Natuurlijke ingrediënten

Het liefst werken wij met producten die een natuurlijke oorsprong hebben. Dit is minder belastend voor de huid en natuurlijke ingrediënten kunnen zóveel meer doen voor onze huid. Kruiden in een supplement zijn bijvoorbeeld heel veelzijdig. Eén kruid kan namenlijk meerdere stofjes bevatten die op hun beurt allemaal weer een eigen werking hebben op huid en lichaam. Dit geld ook voor de etherische oliën, Bach bloesems en planten die verwerkt zijn in de producten.

 

Vegan producten

Wij hebben een ruim assortiment Vegan producten, dit staat altijd aangegeven in de productomschrijving.

 

Recycling

Sommige non-food producten in onze webshop zijn gerecycled en hebben een tweede leven gekregen. Dit draagt bij aan minder restafval op de wereld.

 

Tevens is het mogelijk dat als men een bestelling van ons ontvangt, dit in een gerecyclede doos krijgt. Wij hergebruiken veelal de dozen van onze leveranciers, omdat deze vaak nog prima te gebruiken zijn. Hierdoor is het  mogelijk dat er nog andere labels/ tape op de doos aanwezig zijn.

 

Ecologische footprint

Wij willen een ieder graag helpen om de ecologische footprint te verlagen. Hierdoor bieden wij een assortiment aan met producten die glazen/blikken verpakkingen hebben of bijvoorbeeld de shampoo bars zonder plastic verpakkingen. Daarbij hebben wij ook een assortiment met non-food artikelen die ervoor zorgt dat wij minder afval hoeven te produceren. 

 

Ook hebben wij producten met een biologische oorsprong, waardoor er minder pesticiden worden gebruikt. Dit komt ten goede van het bodemleven en de insecten die op hun beurt ons weer helpen de oogsten te doen slagen.

Foto boven: Onze toppers Keimpe en Klaske op de stand van Equiday met het assortiment voor paarden.