Team van All About Naturals

Het team is ooit begonnen met Klaske alleen. Vanuit haar vakgebied als paardentherapeut en met haar expertise van klinische invloed van voeding, liep zij al geruime tijd tegen het probleem aan dat er zoveel aanbod is in supplementen land van paarden.
Klaske zag dat bepaalde supplementen niet deden wat ze zouden moeten doen en begon hierdoor vanaf 2018 vanuit huis en uit de kofferbak met het verkopen van kruiden en supplementen van Pharmahorse. Zo hoefden de klanten niet te zoeken en wist Klaske zeker dat de paarden de juiste producten kregen die ze nodig waren. Van hieruit werden er meer merken toegevoegd aan het assortiment zoals PUUR, Phytonics en Vetramil. 

Vanaf 2020 richtte Klaske All About Naturals in haar eentje op, om zo haar klanten ook op afstand sneller te kunnen helpen. 
Van hieruit is de service voor de paardenklanten lichtelijk uit de hand gelopen ;) en kun je bij All About Naturals nu ook terecht voor een gezonde, duurzame en ecologische leefstijl. 

Tegenwoordig is het team gezellig uitgebreid met fantastische mensen, waarvan elk met hun eigen expertise. 

Klaske

Oprichtster en eigenaar

Klaske is in 2017 afgestudeerd aan het Van Hall instituut als Dierkundig Ingenieur met  specialisatie in paardenvoeding en paard & management. 
Tijdens deze studie is Klaske in 2014 voor een half jaar op stage geweest in Zuid Afrika bij een stichting die workshops en clinics in de townships organiseert om het welzijn van de paarden en ezels te verbeteren (Highveld Horse Care Unit en Coastal Horse Care Unit). 

Daar kwam dagelijks veel dierenleed voorbij, maar wat daar wel heel duidelijk werd, was hoe je met weinig middelen heel veel resultaat kunt boeken. In Zuid Afrika is Klaske in contact gekomen met de werking van kruiden en voeden op de juiste voedingsstofjes. Paarden die vel over been waren, kwamen binnen een paar weken al flink aan in gewicht. Wonden, ontstekingen en ander lichamelijk gedoe werden vaak behandeld met kruiden en wat knapten de paarden ontzettend snel op. 

Met deze kennis kwam Klaske weer terug naar Nederland en besloot dat er toch iets zou moeten zijn wat anders zou moeten kunnen bij ons. 
Tijdens het afronden van de HBO Studie begon Klaske aan meerdere opleidingen als paardentherapeut en kwam zo in aanraking met fytotherapie, orthomoleculaire voeding, epigenetica en holistische geneeskunde. 

In 2020 is Klaske naast haar therapeutschap in de paarden, All About Naturals begonnen om de wereld een beetje mooier te maken voor paard en mens. 
Zoeken naar kloppende supplementen voor jezelf of jouw paard hoeft niet meer. Klaske heeft alles al voor jou en jouw paard uitgezocht. 

Klaske kan jou helpen met al jouw vragen over ons gehele assortiment. En zij kan gericht advies geven over (paarden)supplementen, wondverzorging, edelstenen en duurzaam huishouden.

Specialisaties voor paarden bij: Insulineresistentie, Mok, CPL, (zomer)eczeem, immuunsysteem, hormonen. 

Keimpe

Allround medewerker 

Keimpe is in 2020 in eerste instantie op de achtergrond betrokken geraakt toen Klaske de webshop opstartte. Ondertussen is het nu een allround manusje van alles die ontzettend veel taken binnen het bedrijf verricht. 

Keimpe heeft een achtergrond in mediavormgeving en logistiek. 
Hij ondersteunt bij alle dagelijkse werkzaamheden zoals het logistieke proces door het inpakken van pakketten, en draagt er zorg voor dat bestellingen op tijd worden aangeleverd voor de pakketdiensten. 

Hij heeft ook vaak een beslissende factor in het aankopen van nieuwe producten in het assortiment en gaat graag mee naar groothandels om de nieuwste trends te bewonderen. 

Bij evenementen is Keimpe ook vaak te vinden, altijd staat hij klaar om mensen te helpen en blij te maken. Met Keimpe gaat er geen dag voorbij dat er niet gelachen is ;) Onze pretletter in het team! 


Wytze

ICT en technische ondersteuning

Wytze is onze topper voor de ICT en technische handelingen. Als er technisch dingen niet lekker lopen, kleurstellingen niet helemaal kloppen of andere technische zaken die gewoon niet doen wat ze moeten doen, dan kloppen we allemaal aan bij Wytze. 

Bij grote drukte of vakanties springt Wytze soms ook weleens in om bestellingen in te pakken en te verzenden, zodat de rest zorgeloos even weg kan. Soms kom je zijn naam weleens tegen in een email of op een kaartje bij een bestelling. 

Wytze is onze grote topper, als vliegende keep die het liefst op de achtergrond blijft. 

Marit

Evenementen en administratief

Marit heeft in het verleden samen met Klaske als accountmanager voor Ewalia gewerkt. En samen met nog een derde persoon hebben zij de klantenservice in Nederland 2 jaar gedaan voor Ewalia. 

Marit studeert nog aan de Aeres Hogeschool dus ondersteunt zij wanneer dit kan. 
Liefde voor paarden zit er bij Marit ook al vroeg in en hierdoor vindt ze het ook superleuk als ze mee kan naar paarden evenementen om zo haar liefde voor paarden met haar werk kan combineren. 
Maar evenementen zonder paarden vindt ze soms net zo leuk om te doen. Mensen blij maken met gezonde en duurzame producten geeft haar energie. 

Ook schrijft zij op de achtergrond teksten voor de website en ondersteunt ze bij drukte met de mail en alle voorkomende werkzaamheden. 

Marit is echt een topper en voor alle vragen over Ewalia producten kun je altijd bij haar terecht.