Paard

Nieuw


Onze selectie paarden producten


Voedingssupplementen
Wij hebben het beste assortiment voor jouw geliefde paard samengesteld. 
Alle supplementen zijn gegarandeerd suikervrij* en de snoepjes bevatten enkel en alleen natuurlijke suikers die aanwezig zijn in de groenten/fruit. Ook zijn de supplementen gegarandeerd vrij van onnodige smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze werken vaak verstorend op het lichaam van het paard. Hierdoor hebben wij alleen de meest pure, geconcentreerde producten en kruiden alvast voor je uitgezocht. 

Shampoo, crème's en zalfjes
Al onze huidproducten zijn zorgvuldig geselecteerd en storen niet of nauwelijks met de huidflora. Dit zorgt dat de huid wel gevoed kan worden en dat de huidvetten in de vacht in tact blijven. Ook zijn de smeersels allemaal voedend voor de huid en sluiten deze niet af. De meeste smeersels zijn anti-pathogeen, dit betekend dat er geen bacteriën aan de crème of zalf kan hechten. Zo werkt het ondersteunend bij het verminderen van de infectiedruk bij wondjes. De ingrediënten zijn hoofdzakelijk allemaal natuurlijk, dus geen chemicaliën, wel zo fijn!
De huidproducten kunnen prima worden ingezet bij alle huidtypen en bij klachten zoals jeuk, CPL, zomereczeem, schurft, staart schuren, huidirritatie, schilfers en mok. Voor een specifieke vraag kun je altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies

Speeltjes voor in de wei, paddock paradise of stal
Heb jij een heel slim paard? Of een paard die mega snel eet, of beter moet kauwen? Wij hebben van alles voor jouw paard. De stalproducten zoals speelballen, hooinetten, hay feeders en weide voerringen zijn heel gemakkelijk in gebruik. En geven een heuse stal- / weide verrijking. Ook voor de paarden die snel te veel eten zijn de hooinetten met extra fijne maas of dubbelzijdig net echt toppers. Hierdoor eet je paard langzamer en kan het niet meer schrokken, doordat het langer duurt komt er ook  meer speeksel vrij, wat enorm helpt bij de vertering.