Vakantie Naar De Zon

Zonnebrand
Yes! Het mag en kan weer! Heerlijk op vakantie naar een zonnige bestemming! Kies jij voor een verre locatie all-inclusive? Of lekker dichtbij en ga jij de stranden van NL en de rest van Europa verkennen? 

Wil je gewoon zonnen op het strand, bij het hotel of terras? Of duik je ook de zee in en ga je op ontdekkingstocht met je snorkel? 

Als je veel in de zon bent is het goed om een goede zonnebrand te gebruiken. Wij hebben een strenge selectie gemaakt van fijne zonnebrand-smeersels en sprays. 
Lekker smeerbaar, goed voor je huid en beschermt je goed tegen de zon met natuurlijke filters en zonder schadelijke nano-deeltjes.

Met ons assortiment van zon-beschermingsproducten zorg je ook goed voor de planten en dieren in het water. 

Makkelijke reisproducten
Ken je dat? Eindelijk uit dat drukke vliegtuig op bestemming in het heerlijke land, pak je je koffers uit..  en wat denk je.. Flesjes hebben gelekt.. Al je kleren nat en vol vlekken en je moet eerst weer langs de winkel om nieuwe gezichtsproducten en shampoo te kopen.. 
Dat is géén leuk begin van je vakantie! 

Wij hebben fijne producten voor je die ontzettend fijn in gebruik zijn, niet kunnen lekken en ook nog eens makkelijk in te pakken zijn. Deze producten zijn ook superhandig voor als je eens een dagje weg wilt en mogen allemaal in de handbagage. 


Face Wipes
zijn gewoon onmisbaar op vakantie of zelfs een weekendje weg. Gezicht en Mace-up reinigen was nog nooit zo gemakkelijk! Face-Wipes zijn er voor elke soort huid. 

Deodorant Voor Onderweg
is altijd wel erg handig en gemakkelijk. Maar in het vliegtuig mag je geen vloeibare deodorant meenemen in je handbagage. Dat is erg vervelend als je je tussendoor even lekker wilt opfrissen vlak voor de landing. 

Wij hebben hier wat voor jou op gevonden! 
Hele handige deodorant die gewoon mee het vliegtuig in mag, licht van gewicht is, weinig ruimte inneemt en zelfs voor de avonturiers makkelijk mee te nemen is in een backpack. 

Van Deodorant in een blikje, tot een handige deodorant stick in een kartonnen verpakking. De keuze is aan jou. 

Kies nu jouw favoriete luchtje! 

Shampoo Bars
Wie kent ze nog niet? Ze zijn sowieso lekker duurzaam in je badkamer thuis. Maar wist je dat ze voor onderweg ook mega handig zijn? 

Ze lekken niet! En ze zijn licht in gewicht, dus je kunt ze zo lekker tussen je kleding leggen in je koffer. Bij aankomst geurt je kleding ook nog eens extra lekker. 

Ook bij de shampoo bars kun je kiezen uit shampoo uit een blikje, of met een kartonnen verpakking. Je kunt ze hierin ook vervoeren, maar je kunt ook zeker zelf de shampoo's in een eigen bakje vervoeren. Wat jij wilt, het is jouw vakantie! 

Douche Bars
Ook je lichaam wil wel wat extra aandacht op vakantie. Want jij bent op vakantie, maar jouw lijf toch zeker ook? 

Voedt je huid heerlijk en intens met onze natuurlijke douche/body bars. Onder het douchen komen de meest weldadige en heerlijke aroma's voorbij die jouw neus doen tintelen. Ze maken jouw vakantiegevoel helemaal af! 

En! Ook deze jongens lekken allemaal niet! 
Wat ontzettend handig om mee te nemen. Heb je een tussenstop onderweg? Geen probleem, de douche bars en body bars mogen gewoon mee in de handbagage. 

Zo kun jij lekker fris jouw vakantie beginnen!